Sat. Nov 28th, 2020

getFreebies.my

Malaysia's Giveaways & Freebies

RAYA storage giveaway

V1 - RAYA storage giveaway

Peraduan Raya Bergaya Bersama Furniture Direct

Sempena Musim Raya 2020, Furniture Direct ingin memeriahkan lagi Raya tahun ni dengan memberi hadiah2 percuma kepada pakcik2, makcik2, abang2 dan kakak2 semua!

Sebanyak TIGA pemenang yg akan dipilih dlm peraduan ni!

Tauke sayang kat korang ni sbb sepanjang MCO ni, bnyk customers masih sudi support Furniture Direct. Tauke terharu sangat ni dan buat keputusan utk menganjur peraduan ni utk beri hadiah2 percuma kat korang. Jadi jgn lepaskan peluang ni!

Cara untuk menyertai peraduan ni adalah seperti berikut:

Langkah 1: LIKE Furniture Direct Facebook Page (https://www.facebook.com/Fdirectmy/)

Langkah 2: Sebarkan post peraduan ni dengan caption2 berikut #HariRayaDgnFurnitureDirect dan pastikan
post anda adalah PUBLIC sbb tauke nak tengok ni.

Langkah 3: Tag 3 kawan2 anda dalam ruang komen post ni dan PM kita name dgn email korg je!

Lepas anda lengkapkan langkah2 semua ni, anda hanya perlu tunggu pengumuman pemenang dari Furniture Direct dah

Pengumuman akan dibuat melalui Facebook kita, jadi sila beri perhatian pada post2 kat Furniture Direct Facebook Page ya!

Jom sertai peraduan ni sama2!

www.furnituredirect.com.my/

Credit to:
Furniture Direct

Leave a Reply