Wed. Oct 21st, 2020

getFreebies.my

Malaysia's Giveaways & Freebies

Menangi HIMALAYA AYURSLIM

100626621 3052194661493962 519796471378214912 o - Menangi HIMALAYA AYURSLIM
[GIVEAWAY AYURSLIM] – Macam mana Raya PKP korang ? Dah makan ke ketupat, rendang, lemang, atau kuih raya?!

Makan makan juga tapi beringat okay jangan sampai gemuk nanti. Tapi, jangan risau Ayurslim kan ada, jangan lupa consume okay kalau tak nak body macam buah pear. Barulah orang puji lepas Raya pun kurusss. Korang nak tak AYUSLIM for FREE ? Bulan mulia ni team Himalaya murah hati nak bagi AYURSLIM untuk siapa yang nekad untuk kuruskan badan or dekat siapa yang takut gemuk. Kita nak bagi 1 botol setiap orang tau. Caranya mudah je,

1. Follow, Like & Share Himalaya Healthcare Malaysia
2. Tag 5 orang rakan anda

Cepat kita mencari 10 pemenang bertuah untuk dapat 1 botol AYURSLIM secara percuma

TARIKH TUTUP : 15 June 2020

Leave a Reply